Odoslané pred 3 rokmi
Mam specificku poziadavku na odstranenie panelov. Vid obrazokhttps://imgur.com...
Na webe vytvaram uzivatelov rucne a kazdy ma vlastnu stranku, cize ked sa prihlasi na web, tak vidi len svoju stranku.
Cize mam napr. uzivatela client01 potrebujem danemu uzivatelovy skryt panel kto je online a na pravej strane to co je v cervenom ramceku, malo by tam ostat len button na odhlasenie (prip ak sa bude hlasit na web, tak formular na prihlasenie)
V phpfusion 7.x som to robil tak, ze v /infusions/user_info_panel.php som zakomentoval tieto riadky
echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."edit_profile.php' class='side'>".$locale['global_120']."</a>
";
echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."messages.php' class='side'>".$locale['global_121']."</a>
";
echo THEME_BULLET." <a href='".BASEDIR."members.php' class='side'>".$locale['global_122']."</a>
";
Problem bol ale v tom, ze ak bol uzivatel trocha schopny a zadal do url www.web.com/edit_... www.web.com/messa... alebo www.web.com/membe... tak sa mu stranky zobrazili.
Toto som vyriesil tak, ze na zaciatok suborov edit_profile.php; messages.php; a members.php som pridal
die();
Phpfusion9 je oproti Phpfusion7 o nieco sofistikovanejsie, ale zatial sa mi nepodarilo v nastaveniach skryt panely, resp. linky/odkazy ktore nechcem aby uzivatel videl.
Je potrebne editovat konkretne subory, alebo je mozne to urobit cez web admina ?