Odoslané pred 3 rokmi
ZdravimPustil som sa do upgradu z phpfusion 7.00.05 na 7.02.07.
Upgrade je potrebny, lebo phpfusion 7.00.05 som pouzival na starsom servery, kde bola aj php ver. 5.x
Teraz to potrebujem presunut na novy server kde mam php ver. 7.x
Postup bol nasledovny
Na starsom servery
Ubuntu 14.04
Webserver Apache/2.4.7 (Ubuntu)
Verzia PHP 5.5.9-1ubuntu4.25
Verzia MySQL servera 5.5.60-0ubuntu0.14.04.1
Zacal som postupne robit upgrade na 7.00.06 atd .... ale problem nastal ak som prechadzal na 7.01.x (jednoducho sa to nezdarilo).
Rozhodol som sa prejst z 7.00.05 rovno na 7.02.07.
Stiahol som si 7.02.07 kde je okrem adresara files aj adresar upgrade v7 a upgrade v017.
Takze z adresara upgrade v7 som nakopiroval subor upgrade.php do adresara kde mam web /administration.
Cez web som som presiel do administracie systemu --> upgrade.
Tam som klikol na upgrade.
Potom som z phpfusion 7.02.07 nakopiroval komplet cely obsah do root webu (okrem config.php a setup.php
Uz sa celkom presne nepamatam, ale myslim, ze som menil aj prava na nejake adresare/subory na 777, resp. config.php na 644.
Ugrade sa zdaril a teraz mam uz phpfusion 7.02.07, ktora funguje korektne.
Nasledne som si zalohoval DB a obsah rootu.
Zalohu som nakopiroval na novy stroj
debian 9
Webserver Apache/2.4.25 (Debian)
Verzia PHP 7.0.27-0+deb9u1
Verzia MySQL servera 5.5.5-10.1.26-MariaDB-0+deb9u1
Web samozrejme nefunguval.
Takze som pouzil od RobiNNa PHP7-fix-for-pf7.zip z ktoreho som subory nakopiroval do korena webu (okrem config.php).
Web teraz funguje (samozrejme diakritiku si uz poriesim (to uz sme riesili s RobiNNom v inom vlakne), ale problem mam prihlasit sa.
Resp. prihlasit sa prihlasim, ale ak chcem ist do web administracie, tak ma to nepusti a odhlasi ma to.
RobiNN v mi v inom vlakne radil
Ale ani toto nezabera, vzdy ma to odhlasi a napise, ze nemam opravnenie prehliadat tuto stranku