Ale nie! Kde je JavaScript?
Váš webový prehliadač nemá povolený JavaScript alebo nepodporuje JavaScript. Ak chcete správne zobraziť túto webovú lokalitu, povoľte JavaScript vo svojom webovom prehliadači, alebo inovujte na webový prehliadač, ktorý podporuje JavaScript.

Fórum

Užívatelské polia

28 príspevkov
8010 zobrazení
Naposledy aktualizované pred 1 rokom
Balin50
Člen 737
Odoslané pred 1 rokom
#1
otázka na RobiNN
urobil by si prosím ťa nové užívateľské polia?
je ich tam síce dosť ale chýba mi
https://www.strav...
https://www.gpsie...
https://www.geoca...
môžem síce vložiť pole sám ale to musím pri každej zmene kontrolovať preklad a funkčnosť. Takto by to fungovalo stále.
Balin50
Člen 737
Odoslané pred 1 rokom
#2
pri geocaching com by som prijal a určite aj iný ( georabbits_cz prešli na 8čku ) odkaz na statusbar
https://ctrlv.sk/...
kde sa do pola vkladá kód
<a href="https://www.geocaching.com/profile/?guid=e61e4fc4-413e-40c4-91e1-d790a7e15c8b" target="_blank"><img src="https://img.geocaching.com/stats/img.aspx?txt=Let's Go Geocaching!&uid=e61e4fc4-413e-40c4-91e1-d790a7e15c8b&bg=1" alt="Profile for Balin50" /></a>

ono by stačilo keby sa do pola vkladalo len uid a kliknutím by sa zobrazil statusbar
Balin50
Člen 737
Odoslané pred 1 rokom
#3
Strava a gpsies som zvládol, prerobil som pole Instagram
Statusbar z geocachingu tak aby sa v profile zobrazil priamo statusbar nezvládnem
Balin50
Člen 737
Odoslané pred 1 rokom
#4
je to síce funkčné ale s chybou
File: MySQLi.inc
Page: /administration/user_fields.php?aid=c4999e608eb69c8e&action=fmu&parent_id=4&field_id=38&order=3
Line: 209
Error message: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ':'4' ORDER BY field_order ASC' at line 1 <strong>@ SELECT field_id, field_order FROM fusion44293_user_fields WHERE field_cat=:'4' ORDER BY field_order ASC</strong>

kto poradí?
G
Člen 6
Odoslané pred 1 rokom
#5
Co se týká toho uživatelského pole na statusbar geocaching.com, přidávám se na stranu Balin50. Bylo by perfektní něco takového mít.
Předem děkuji. Usmievajúci sa
RobiNN
Hlavný administrátor 762
Odoslané pred 1 rokom
#6

Citovať

urobil by si prosím ťa nové užívateľské polia?

Nie. Nemám čas.

Citovať

Error message: You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near ':'4' ORDER BY field_order ASC' at line 1 <strong>@ SELECT field_id, field_order FROM fusion44293_user_fields WHERE field_cat=:'4' ORDER BY field_order ASC</strong>


https://github.co...s.inc#L487

zmeň na
$res = dbquery("SELECT field_id, field_order FROM ".$this->field_db." WHERE field_cat=:parent_id ORDER BY field_order ASC", [':parent_id' => ($_GET['parent_id'])]);
Balin50
Člen 737
Odoslané pred 1 rokom
#7
tie chyby sa prestali objavovať aj bez zmeny.

To užívateľské pole na geocaching.com nemám na mysli teraz ale do budúcnosti. Myslím, že by ti komunita bola vďačná, PHPF sa dosť používa v komunite, hlavne v čechách ale videl som aj inde vo svete
RobiNN
Hlavný administrátor 762
Odoslané pred 1 rokom
#8
Možno keby že popíšeš, že čo tie užívateľské polia máju obsahovať a načo sú (Meno, ID, email alebo odkaz na danú stránku) tak by som mohol niečo narýchlo napísať. Ono to je robota na par minút a zvládol by si to aj ty, stačí upraviť súčasné polia. Sú nato potrebné dve súbory user_NAZOV_include.php a user_NAZOV_include_var.php
Balin50
Člen 737
Odoslané pred 1 rokom
#9
základ čo potrebujem som si spravil aj napriem tomu, že som lama.
Toto už bude ťažšie, pre mňa neprekonateľné.

Základný odkaz na profil som urobil úpravou pola user_web, to sa zobrazuje v profile a je možné ho navštíviť.
Problém je vytvoriť pole so statusbarom kde sa zobrazí priamo statusbar ,na to slúži adresa ikony
<a href="https://www.geocaching.com/profile/?guid=e61e4fc4-413e-40c4-91e1-d790a7e15c8b" target="_blank"><img src="https://img.geocaching.com/stats/img.aspx?txt=Let's Go Geocaching!&uid=e61e4fc4-413e-40c4-91e1-d790a7e15c8b&bg=1" alt="Profile for Balin50" /></a>


takže vlastne užívateľ by mal vložiť do pola daný kód a statusbar by sa zobrazoval nie len v profile ale keby sa dalo tak aj vo fóre
https://prnt.sc/m...

a keby sa dalo tak aj pod blogom a článkom od daného užívateľa. User web sa zobrazuje ale to som vykomentoval lebo celé URL tam vyzerá od veci
RobiNN
Hlavný administrátor 762
Odoslané pred 1 rokom
#10
Keď budem mať čas tak sa na to pozriem ale podľa toho kódu čo tak pozerám v podstate ti stačí do DB uložiť ID užívateľa v tomto prípade e61e4fc4-413e-40c4-91e1-d790a7e15c8b a potom vypísať ho do html
<a href="https://www.geocaching.com/profile/?guid='.$userdata['user_geocaching'].'" target="_blank"><img src="https://img.geocaching.com/stats/img.aspx?txt=Let's Go Geocaching!&uid='.$userdata['user_geocaching'].'&bg=1" alt="Profile" /></a>
Balin50
Člen 737
Odoslané pred 1 rokom
#11
ok
ale pozor, na začiatku je len uid a potom sa k uid pridá b&bg=1
Go Geocaching!&uid=e61e4fc4-413e-40c4-91e1-d790a7e15c8b&bg=1


pre nás je jednoduchšie skontrolovať pri registrácii statusbar ako vyhľadávať medzi užívateľmi, stránky sú totiž vyhradené len pre komunitu
RobiNN
Hlavný administrátor 762
Odoslané pred 1 rokom
#12
Ak si chcel také niečo tak máš to v prílohe. V nastaveniach profilu vložíš ID alebo čo to je a v profile to zobrazí ten obrázok.
snag.gy/2qQlwy.jpg
PHP-Fusion Development Manager
GitHub profil: GitHub
PHP Fusion témy: PF-Projects/PHP-Fusion-Themes
PHP Fusion infúzie: PF-Projects/PHP-Fusion-Infusions, php-fusion/Addons
Balin50
Člen 737
Odoslané pred 1 rokom
#13
fúha, ty si ale rýchli
dík
teraz nemôžem vyskúšať bo nejde server
dá sa upraviť blog.php
riadok 240
$item['blog_author_info'] .= (isset($item['user_web']) && $item['user_web']) ? sprintf($locale['testimonial_web'], $item['user_web']).". " : '';

miesto user_web dať user_geocaching aby sa zobrazoval pod blogom statusbar?
Balin50
Člen 737
Odoslané pred 1 rokom
#14
statusbar sa v profile zobrazuje
super
dík
G
Člen 6
Odoslané pred 1 rokom
#15
To uživatelské pole s profilem na geocaching.com co vytvořil RobiNN asi nebude optimalizované pro osmičku ?
Jakmile jej povolím, tak se stránka s nastavením uživatele zobrazí špatně. Smutný

georabbits.cz/images/AdHoc/error_user_field.JPG
RobiNN
Hlavný administrátor 762
Odoslané pred 1 rokom
#16
Nie. Neskôr môžem spraviť verziu pre v8. Ak sa budem veľmi nudiť Škeriaci sa
Všetky témy, infúzie a iné doplnky, ktoré robím sú robené pre v9, málokedy je niečo možne spustiť aj na nižších verziách.
PHP-Fusion Development Manager
GitHub profil: GitHub
PHP Fusion témy: PF-Projects/PHP-Fusion-Themes
PHP Fusion infúzie: PF-Projects/PHP-Fusion-Infusions, php-fusion/Addons
G
Člen 6
Odoslané pred 1 rokom
#17
Rozumím. A už se těším až se budeš velmi nudit. Žmurkajúci
Balin50
Člen 737
Odoslané pred 1 rokom
#18
funguje to vynikájúco
díky moc, myslím, že to môžeš dať aj do inštalačky
Dá sa ten stat bar vložiť aj pod blog poprípade aj pod články tak ako user_web?
RobiNN
Hlavný administrátor 762
Odoslané pred 1 rokom
#19
Do inštalačky to nedám. Ono niektoré veci proste sa tam nehodia a je lepšie ak sú niekde samostatne dostupne na stiahnutie.
Potom sa pozriem, že ako to tam dať.
Balin50
Člen 737
Odoslané pred 1 rokom
#20
ok
počkáme ako sa ti bude v tomto dariť. Stat bar je pre nás dôležitý a podľa možností sa zobrazuje všade.

Inak čo sa týka zobrazovania užívateľských polí možno by stálo za úvahu dať niekam do popisu ako ich vykomentovať. Nie každý to vie, a nie vždy je vhodné zobrazovať napr. ICQ a podobne. niekde sa hodí a niekde nie. V nastaveniach to nie je takže bežný užívateľ PHPF ich asi v administrácii zmaže.