Odoslané pred 2 rokmi
Zdravím vespolek po opravdu mega dobe, snad to tu trochu žije stále. Koukám, že se za ty roky promazávala DB, když můj úplně starý účet tu už nebyl v DB. hh. Nicméně konečně po x letech jsem se dostal k projektu, kde nemusím okamžitě využít Wordpress, ale mohu sáhnout po některém jiném svém oblíbeném CMS z dřívější doby. Také mne potěšilo, po těch letech, kdy CMS po očku sleduji, že konečně i vyšla stable 9 verze. Rozhodl jsem se tedy zkusit použít CMS pro jeden z dalších webů, který by mi na něj seděl... Co se ovšem za ty dlouhé roky moc nezměnilo, je bohužel dokumentace, kdy některé její části dlouhodobě chybí. Zkusím na to jíti tedy od lesa a zeptám se tu na přímo.
Protože jsem převážně grafik než koder, zajímají mě věci kolem tvorby šablon pro Fusion CMS. Hlavně mě zajímá podpora Bootstrapu, protože jsem si poslední dobou většinu dělal pro verzi 4.xx a na oficiálním webu se píše o podpoře jen pro 3.xx . Opravdu tedy nemohu použít některou ze svých v4 , které jsem si už dělal pro jiné CMS ? Raději se na to ptám dopředu, než to začnu vůbec zkoušet na vlastní pěst.
On by se člověk i podíval na to wiki, jenže tam najde maximálně tak tohle:
https://www.php-f...p?page=211
Zatím na tozehřátí stačí, po takové době. Podle odpovědi to případně rozvedu.