Ale nie! Kde je JavaScript?
Váš webový prehliadač nemá povolený JavaScript alebo nepodporuje JavaScript. Ak chcete správne zobraziť túto webovú lokalitu, povoľte JavaScript vo svojom webovom prehliadači, alebo inovujte na webový prehliadač, ktorý podporuje JavaScript.

Diskusné fórum

spáva užívateľov

5 príspevkov
1648 zobrazení
Naposledy aktualizované pred 2 rokmi
Balin50
Člen Veterán 891
Odoslané pred 2 rokmi
#1
V menu Nastavenie / Správa užívateľov je možnosť Povoliť deaktivačný systém
a možnosť Utajenie užívateľa.
Ako to funguje?
Nieje mi jasné ako to spustiť, odošle systém mail s upozornením? Odpoveď pred deaktiváciou:počet dní. To funguje ako?
Čo je presne deaktivácia? Ostane užívateľ v DB len nebude aktívny a bude sa dať aktivovať? pri deaktivácii sa užívateľ odpočíta s pomedzi celkové ho počtu užívateľov?
RobiNN
Hlavný administrátor Hlavný administrátor 1080
Odoslané pred 2 rokmi
#2
Na oficiálnej UK podpore je dokumentácia, prosím všetkých skôr než začnete niečo tu písať pozrite si ju či to tam nebude. https://www.php-f...p?page=270

Deaktivovaný užívatelia nebudú viditeľný a ich mena budu nahradené slovom Anonym alebo tak nejak. Predtým než bude účet deaktivovaný (to je ten počet dní) dajme tomu že, nastavíš 14 dni tak 14 dni pred deaktivácoiu užívateľovi príde email s upozornením, že ak sa do tej doby neprihlási tak mu bude účet odstránený alebo deaktivovaný podľa toho čo tam nastavíš.
Balin50
Člen Veterán 891
Odoslané pred 2 rokmi
#3
Si si istý tým linkom? Všetky stránky sú prázdne
RobiNN
Hlavný administrátor Hlavný administrátor 1080
Odoslané pred 2 rokmi
#4
Prázdne?
snag.gy/nziYIg.jpg
Balin50
Člen Veterán 891
Odoslané pred 2 rokmi
#5
ok
klikal som vyššie čo bola blbosť
Žmurkajúci