RobiNN napísal:
@RobiNN - Je to naschvál zjednodušene a nebudem klamať, tato sekcia ma vôbec netrápi a nikto z dev tímu sa s tým nebude trápiť aby to bolo tip top lebo toto veľmi malo ľudí používa. Má to mať len základne funkcie. Maximálne ako teraz to opravím aby to bolo funkčne ale nič navyše tam nebudem pridávať.
Nuž to je na škodu
PHPF je snáď jediný alebo jeden z mála CMS ktorý stačí nainštalovať a začať pracovať bez potreby knihy alebo návodu.
Administrácia je logická, jednoduchá a užívateľsky priateľská.
Dnes som porovnal s WP, je ťažkopádny a užívateľsky nepriateľský. Bez návodu sa nedá nastaviť hádam nič.
Fakt je ten, že ani tam nie je pre bežného užívateľa prijateľný editor na vkladanie článkov.
Jediná výhoda vo WP je, že aktualizácia sa dá nainštalovať bez potreby stiahnuť do PC a potom nahrať na hosting, to sa týka aj doplnkov.
Možno keď dokončíte vývoj bude niečo podobné aj tu.
Zlúčené 03. June 2020 11:52:01:
RobiNN napísal:
@RobiNN - Na Discorde sa dá písať aj v súkromníckych chatoch. Je to rýchlejšie ako forum.
Zlúčené 02. June 2020 22:33:37:
TinyMCE je všade povolený toto čo si hore písal je tiež TinyMCE ale neobsahuje všetky pokročilé veci.
Ak chceš povoliť pre každého všetky funkcie tak uprav tento riadok https://github.com/php-fusion/blob/An...t.php#L132
Avšak neodporúčam upravovať systémove súbory pretože pri ďalšej aktualizácii sa to prepíše.
funguje, dík moc
pozeral som aj Blog
tam je infusions\blog\admin\blog_submissions.php
L324-325 ale neviem ako presne upraviť
Aha, zmenil som L325 na 'tinymce' => 'advanced', a funguje.
moc krát ďakujem
Na články som si úpravu uložil do pomôcok
Upravil/a
Balin50 dňa 03/06/2020 10:54,
pred 7 mesiacmi