Ale nie! Kde je JavaScript?
Váš webový prehliadač nemá povolený JavaScript alebo nepodporuje JavaScript. Ak chcete správne zobraziť túto webovú lokalitu, povoľte JavaScript vo svojom webovom prehliadači, alebo inovujte na webový prehliadač, ktorý podporuje JavaScript.

Fórum

Chyby v užívateľských poliach

25 príspevkov
1728 zobrazení
Naposledy aktualizované pred 3 mesiacmi
Balin50
Člen
Veterán
868
Odoslané pred 3 mesiacmi
#20
Spravím neskôr, pre zmenu pravidiel musím na výter Smutný

Zlúčené 21. marec 2021 09:44:01:
chyba sa momentálne nezobrazuje
dík
RobiNN
Hlavný administrátor
Management
1040
Odoslané pred 3 mesiacmi
#19
@Balin50 Stále máš test web kde bola chyba s unserialize()? Ak áno prosím stiahni iba tento súbor https://github.com/PHPFusion/PHPFusio...Fields.php a pozri sa či sa naďalej zobrazuje chyba. (predtým vymaž error log)
Balin50
Člen
Veterán
868
Odoslané pred 4 mesiacmi
#18
jj
to je ale z testu 9.03.110 keď sme testovali.na ostrom OK
RobiNN
Hlavný administrátor
Management
1040
Odoslané pred 4 mesiacmi
#17
Už som písal, že si preinštaluj ten test lebo máš tam niečo zle nainštalovane.
Balin50
Člen
Veterán
868
Odoslané pred 4 mesiacmi
#16
na teste chyba
File: QuantumFields.php
Page: /submit.php?stype=a
Line: 226
Error message: unserialize(): Error at offset 5 of 87 bytes
RobiNN
Hlavný administrátor
Management
1040
Odoslané pred 4 mesiacmi
#15
Opravene
J
Člen
Užívateľ
95
Odoslané pred 4 mesiacmi
#14

RobiNN napísal:

@RobiNN - To bolo pre @Balin50, on by si mal preinštalovať testovací web, pretože keď pridával Slovenčinu tak mu to nejak rozbilo užívateľské polia 🤷‍♂️.

Momentálne iba opravujem chyby a netreba spúšťať upgrade. Stačí iba nahrať nove súbory.

Mimochodom dnes som upravil všetky systémové nastavenia a namiesto Áno/Nie je tam teraz jednoduchý prepínač. Predtým sa stavalo, že občas pri ukladaní sa resetovali všetky nastavia. Tak tato drobná zmena by to mala opraviť.


Aha tak to už je jedno, tak jsem to přeinstaloval 😂.ten přepínač je dobrý nápad 😉

Zlúčené 11. február 2021 11:44:30:
obevila se me dalsi chyba profile.php

Citovať

File: UserFields.php
Page: /profile.php?lookup=1
Line: 681
Error message: Undefined array key \"id\"
RobiNN
Hlavný administrátor
Management
1040
Odoslané pred 4 mesiacmi
#13
To bolo pre @Balin50, on by si mal preinštalovať testovací web, pretože keď pridával Slovenčinu tak mu to nejak rozbilo užívateľské polia 🤷‍♂️.

Momentálne iba opravujem chyby a netreba spúšťať upgrade. Stačí iba nahrať nove súbory.

Mimochodom dnes som upravil všetky systémové nastavenia a namiesto Áno/Nie je tam teraz jednoduchý prepínač. Predtým sa stavalo, že občas pri ukladaní sa resetovali všetky nastavia. Tak tato drobná zmena by to mala opraviť.
J
Člen
Užívateľ
95
Odoslané pred 4 mesiacmi
#12
Mam 110 na sub. stahnu znova a aktualizuju

Zlúčené 10. február 2021 18:23:33:
Myslim pres install.php
RobiNN
Hlavný administrátor
Management
1040
Odoslané pred 4 mesiacmi
#11
Už by to malo byť opravne. Pravdepodobne keď si pridával Slovenčinu tak sa niečo pokazilo.


File: QuantumFields.php
Page: /administration/user_fields.php?aid=b78ef27f2f3c24bb&action=cat_delete&cat_id=2
Line: 706
Error message: Trying to access array offset on value of type bool

Opravene

Zlúčené 10. február 2021 18:16:12:
Odporúčam ti test web preinštalovať. (Samozrejme predtým tam daj najnovšiu verziu z Githubu)
Balin50
Člen
Veterán
868
Odoslané pred 4 mesiacmi
#10
Dnes sa pri prechádzaní webom zobrazili nové chyby
 File: QuantumFields.php
Page: /infusions/blog/blog.php
Line: 221
Error message: unserialize(): Error at offset 5 of 87 bytes



 File: QuantumFields.php
Page: /infusions/blog/blog.php
Line: 221
Error message: unserialize(): Error at offset 5 of 87 bytes


File: QuantumFields.php
Page: /infusions/articles/articles.php?article_id=1
Line: 221
Error message: unserialize(): Error at offset 5 of 87 bytes
J
Člen
Užívateľ
95
Odoslané pred 4 mesiacmi
#9
Chtel jsem neco vymazat v uživatelském poli a neslo to smazat jen to pise chybu .


Citovať

File: QuantumFields.php
Page: /administration/user_fields.php?aid=b78ef27f2f3c24bb&action=cat_delete&cat_id=2
Line: 706
Error message: Trying to access array offset on value of type bool
Balin50
Člen
Veterán
868
Odoslané pred 4 mesiacmi
#8
dík
RobiNN
Hlavný administrátor
Management
1040
Odoslané pred 4 mesiacmi
#7
Opravene stačilo upraviť kategóriu a pridať nadpis aj pre Slovenčinu
snipboard.io/G5dDfu.jpg

Niekde nastala chyba a keď si pridal Slovenčinu tak sa tam nepridali slovenské nadpisy.
Balin50
Člen
Veterán
868
Odoslané pred 4 mesiacmi
#6
ok
hotovo
RobiNN
Hlavný administrátor
Management
1040
Odoslané pred 4 mesiacmi
#5
No dobre, prosím vytvor mi tam admin účet. Email môžeš použiť tento robinn@php-fusion.eu a heslo by malo prísť na email.
Balin50
Člen
Veterán
868
Odoslané pred 4 mesiacmi
#4
isteže, len neviem ako na to.
v 9.03.100 som jednoducho v užívateľských poliach klikol na modul
https://ctrlv.sk/...
vybral kategóriu a bolo

Teraz nie ale keď sa prepnem do Eng tak to tam je
https://ctrlv.sk/...

nebudem predsa editovať užívateľské polia ktoré sú súčasťou inštalácie a neviem ani ako
RobiNN
Hlavný administrátor
Management
1040
Odoslané pred 4 mesiacmi
#3
Toto čo som zvýraznil sú kategórie lenže tebe tam chýbajú nadpisy
snipboard.io/GB1IeN.jpg
Upravil/a RobiNN dňa 09/02/2021 18:54, pred 4 mesiacmi
Balin50
Člen
Veterán
868
Odoslané pred 4 mesiacmi
#2
som mimo a stratený
bavíme sa o užívateľských poliach?
Veď tie sú tam
ako pridám nadpis?
Čierna listina
Blokovanie užívateľov
to je modul ale nedá sa priradiť kategoria
v žiadnom module
RobiNN
Hlavný administrátor
Management
1040
Odoslané pred 4 mesiacmi
#1
Tie kategórie nemajú nadpisy aj na obrázku to vidno. Skús upraviť nejakú a pridaj nadpis.